Juleparade i Bergen 4 Desember 2016

Velkommen til Juleparade i Bergen søndag 4 desember 2016. Leonberger, St.Bernard, Landseer, New Foundlandshund, Mastiffer og andre store raser er hjertelig velkommen til å delta. «Småsøsken» på fire bein kan selvfølgelig også slå følge 😉

Vi møter opp ved Jernbanestasjonen kl 12 og går samlet via Marken, Fisketorget og Bryggen. Der tar vi en fotoseanse før vi vender snutene tilbake over Torget til Torgalmenningen. Vi serverer varm drikke og pepperkaker og mandariner til publikum. Dette pleier å være et koselig innslag i byen vår i en travel førjulstid.

Vi oppfordrer alle til å svare på spørsmål som publikum har om hunderasene våre. Mange ønsker å ta bilde av hundene også. Velkommen til en koselig dag med gode venner på to og fire ben 🙂

Hilsen Irmelin og Anny

Irmelin kennel(a)westleopaws.com
Anny anny.sju(a)gmail.com

1479306747374-maxsize-msw-w-w-820-msh-h-h-524-save-img